Logo danpot

SYSTEMSTATUS

Normal drift.
For hjælp kontakt tlf. 6617 4716 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Plantas Group ændrer ejerstruktur - d. 9. februar 2024

Plantas Group, en af Europas største grossister inden for planter og blomster, ændrer ejerstruktur.
Honoré familien – Honoré Holding – realiserer et ønske om at generhverve det fulde ejerskab af virksomheden og køber de resterende aktionærer ud.

Plantas Group ændrer ejerstruktur, så selskabet bliver 100 pct. ejet af Honoré Holding, som familien Honoré står bag. Hermed er den tidligere ejerstruktur fra før 2020 genetableret.

”Honoré Holding har et stærkt ønske om at generhverve det fulde ejerskab. Og det ønsker vi ikke at stå i vejen for. Derfor takkede vi ja, da Honoré Holding kom med et attraktivt købstilbud på de 45 pct. af aktierne, som mit selskab, Lars BS Holding, og Elkær Gruppen ejer,” fortæller Lars Bay-Smidt.

Familien Honoré havde ejet virksomheden i en lang årrække, da Lars BS Holding og Elkær Gruppen i 2020 købte sig ind i grossistvirksomheden.

Stærke resultater
Virksomheden har i de senere år gennemgået en blomstrende udvikling. I de seneste tre år har Plantas Group etableret to datterselskaber i henholdsvis Tyskland og Polen, tre virksomhedsopkøb er gennemført, det er etableret global sourcing direkte hos producenter verden over, åbnet ny afdeling i København og påbegyndt opførslen af nyt domicil i Aalborg samt gennemført en digital transformation. Og stærke økonomiske resultater er fulgt med: en vækst på en halv mia. kr. i omsætning. 

”Store skridt fremad lykkes kun med et fantastisk team af dygtige og dedikerede medarbejdere i ryggen og i tæt samarbejde med gode kunder og dygtige samarbejdspartnere,” siger Lars Bay-Smidt, som kan se tilbage på stærke resultater efter tre år som medejer og CEO.  

”Lars BS Holding og Elkær Gruppen har været stærke og dygtige spillere at have med i ejerkredsen. Nu kommer virksomheden tilbage på familiens hænder, hvor vi glæder os til at udvikle virksomheden i de kommende år,” fortæller Michael Honoré, som bliver ny bestyrelsesformand og oplyser, at Morten Honoré indtræder som CEO.

Den ændrede ejerstruktur får ingen indflydelse på medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

Yderligere oplysninger:

Michael Honoré, tlf.: 21 46 87 02, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Lars Bay-Smidt, tlf.: 21 66 38 35, mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Klaus Skovsen, tlf.: 71 92 38 69, mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Danpot SQL nyheder, tips og tricks 

Se mere her

Opslagstavlen 

Se mere her

HELPDESK/HOTLINE/SUPPORT