Logo danpot

SYSTEMSTATUS

Normal drift.
For hjælp kontakt tlf. 6617 4716 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ny direktør hos Gunnar Christensens Planteskole A/S

Gunnar Christensens Planteskole A/S blev grundlagt i 1962 af Nina og Gunnar Christensen. Nu er tredje generation klar til at overtage, hvor Mathias Christensen er tiltrådt som administrerende direktør d. 28. juni 2024.

Generationsskiftet har været i støbeskeen de sidste 4 år. Siden 2020 har Mathias Christensen været med til alt fra potning, pasning og vanding i produktionen til ekspedition af kunder hos Gunnar Christensens Planteskole A/S. Det betyder, at han har en solid forståelse af den daglige drift og nu er klar til jobbet som administrerende direktør.

Fokus på modernisering og digitalisering
Med Mathias Christensens baggrund som revisor og hans viden om økonomistyring og strategisk planlægning, vil han også fokusere på en modernisering og digitalisering af planteskolen.
”Vi har oparbejdet en stor faglighed og know-how omkring planter. For at sikre denne, og at vi de næste mange år også kan være en troværdig leverandør, er der behov for digitale værktøjer. Jeg planter små frø rundt i organisationen, og så glæder jeg mig til at se dem spire og vokse”, fortæller Mathias Christensen.

En endnu bedre kundeoplevelse
De skandinaviske kunder kan se frem til nye digitale løsninger, der gør det lettere at indkøbe de haveplanter, de har behov for. Kundeoplevelsen er derfor i højsædet med de digitale initiativer, som den nye direktør planlægger at implementere.
Hos Gunnar Christensens Planteskole A/S er målet en bæredygtig kvalitetsproduktion med brug af biologisk plantebeskyttelse. Som planteproducent kræver det både data og systemer at planlægge produktionen, samt sikre udbuddet af aktuelle planter på det helt rigtige tidspunkt.

Ny udviklingsdirektør
Selvom Mathias Christensen har taget over som administrerende direktør, er hans far Henrik Christensen fortsat på planteskolen. Henrik fortsætter som udviklings- og salgsdirektør og ser frem til at kunne øge sit fokus på udvikling af sortimentet - og i samarbejde med salgsgruppen levere den bedste kundeoplevelse.

For yderligere information, kontakt venligst:
Mathias Christensen                       Henrik Christensen
Adm. Direktør                                   Salgs- og udviklingsdirektør
20868064                                         21226760